Családi ház Szentendrén

vizesblokk WC-vel
Vizesblokk mosdóval
Vizesblokk
Az új fürdőszoba
csempe a fürdőszobában
Egy klasszikus lakás modern konyhája
Konyha ablak és függönyök
Konyha felújítás falpanellel
Konyha - konyhaszekrények és elszívó
Konyha falpanellel
Konyha falvédés
Konyha üveg hátfallal

Családi ház

Készült:        2011
Helyszín: Szentendre
Alapterület: 200 m2
Ügyfél: magánszemély
Kategória: Családi ház

Facebook oldal

A Családi ház Szentendrén projekt esetében már elkezdődtek a felújítás előkészületei, amikor megkerestek a megbízók. Az elsődleges feladatom csak a családi ház burkolatainak cseréjére korlátozódott. Illetve a meglévő enteriőrhöz igazodva a vizes helyiségek újratervezésével egészült ki.

Az együttműködés sikeres volt, így a munka előrehaladtával további megbízást kaptam a konyha és nappali tervezésére, valamint egyéb kisebb-nagyobb átalakításokra is a többi helyiségekben.

Nagyon fontos volt, hogy ez a szentendrei családi ház valódi megújulás része legyen, ahol a modern elemek az élhető térrel és a funkcionális dizájnnal egyesülve egy új otthont adjanak a megbízó számára. Úgy, hogy a régi és az új elemek is összhangba kerüljenek egymással. Ez a Családi ház Szentendrén remekül szemlélteti, hogy a felújítás, a megújulás kis lépésekben is haladhat, illetve, hogy a megrendelő és a lakberendező között ki kell alakuljon a szimpátia annak érdekében, hogy hatékonyan együtt tudjanak dolgozni.

Továbbá az is nagyon fontos, hogy képesek legyünk elfogadni a megrendelő egyéniségét, saját stílusát és neki megfelelő teret teremteni egy tökéletes élethez.

 

Különleges megoldások

  • Hogy a régi és az új elemek összhangba kerüljenek egymással szükséges volt egyedi bútorok és egyedi lakberendezési elemek tervezésére. Így nem csak a konyhabútort cseréltük ki, hanem a térhez a lakásstílushoz igazodva történt meg az, hogy a konyha egyedi falvédő panelt kapott.

 

Share: