Szállodai wellness

szállodai wellness rész

 

Szállodai wellness

Készült: 2010
Helyszín: Budapest
Alapterület:   60 m2
Ügyfél:          vállalkozás
Kategória: kiállítás

A szállodai wellness egy turizmusban résztvevő cég számára kiemelten fontos terület. Nem véletlen, hogy a téma képes megtölteni hatalmas kiállítótereket. A 2010-es Hoventa kiállításon a LOSZ tervezőcsapatával együtt vettem részt. Itt egy szállodai wellness kialakítása volt a feladat, melynek keretén belül a kiállítást támogató cégek termékeit kellett bemutatni.

Ez a különleges utazás, amely a Hoventa látogatóit meginvitálta a Lakberendezők Országos Szövetségének standjára lehetőséget adott arra, hogy a szállodai kategóriák szerint kialakított fürdőszobák tükrözzék az igényeket, az elvárást és az esztétikumot is. Tehát mindazokat a szempontokat, amelyek ma már nélkülözhetetlenek egy kis vagy akár egy ötcsillagos hotel számára is. A stand a Csillagsziget nevet kapta tőlünk és bizonyítja, hogy a magyarországi szállodák fürdőszobái és a wellness a világ minden táján megállnák a helyüket!

A Bali elnevezésű, általunk tervezett különleges, egyedi hangulatú wellness részben megtalálható volt a relaxációs lámpától az infra szaunáig minden, ami az egészség megőrzéséhez és a relaxációhoz szükséges. Ez volt a kiállítói tér legnagyobb területe, két részből állt. A két részt (fürdőszobai és relax) egy szauna választotta el.

Az Év Lakberendezője 2010 zsűrije különdíjban részesítette a HOVENTA CSILLAGSZIGET CSAPATÁT.

 

Különleges megoldások

  • Egyedi mozaik fal készült.
  • Relaxációs terület átgondolt kialakítására került sor.
  • Mennyezeten található szolárium lámpa, amely az ilyen típusú lámpák továbbfejlesztett változata volt, barnító és relaxáló funkcióval.

 

Share: