Belvárosi lakás felújítása

Nappali kis kanapéval és ottománnal
Nappali és fényes fehér konyhabútor
Fekete-fehér fürdőszoba
Fürdőszoba radiátorral
Dizájn fotel és egyedileg tervezett bútor
Előszoba egyedi bútorral
Bejárati ajtó rejtett radiátorral

Belvárosi lakás felújítása

Készült:        2010
Helyszín: Budapest V. kerület
Alapterület:   90 m2
Ügyfél: magánszemély
Kategória: Lakás

Az itt látható belvárosi lakás felújítása már tartott,  amikor bekapcsolódtunk a  tervezési és kivitelezési munkába. Mivel ennek a belvárosi lakásnak a tulajdonosa befektetésként vette meg az ingatlant, így a felújítási munkáknál és a berendezés kiválasztásánál ismét fontos szempont volt a költséghatékonyság. Már csak azért is, mert a lakást a továbbértékesítésig kiadták albérlők számára. A költséghatékonyság és a polgári lakás milliőjének megtartása érdekében a hagyományos parketta megmaradt a szobákban csak szakszerű felújításra került.

A megfelelő helykihasználást és a terek élhetővé tételét néhányt érdekes bútordarabbal törtük meg.

A lakás több pontján jelennek meg a fényes fehér felületek, amelyek egy polgári lakás esetleges komorságát is nagy sikerrel tudják ellensúlyozni. Maga a tér és a megrendelő elvárása miatt is egyedi bútorok lettek tervezve a különböző helyiségekbe. Ilyen volt a teljes előszoba berendezése és az amerikai konyha jellegű nappali, konyharész is.

 

Különleges megoldások

  • Munkáink során már megszoktuk, hogy az alap odafigyelés mellett sokan külön felhívják a figyelmet a rendkívül szoros felújítási költségek betartására. Ennek az elvárásnak a megvalósítása során már olyan rutinra tettünk, szert, hogy minden gond nélkül illesztjük be ezekbe a projektekbe az egyedi bútorok tervezését és gyártását is.

 

Share: