Fodrászüzlet

Fodrászüzlet belső tér kialakítása logóval
Fodrászüzlet belső tér kialakítása

Fodrászüzlet

Készült:        2011
Helyszín: Gödöllő
Alapterület:    80 m2
Ügyfél:          vállalkozás                
Kategória:     fodrászüzlet

Egy üzlet tervezése mindig egy kicsit más, mint egy lakótér tervezése, hiszen egészen más szempontokat és teljesen eltérő igényeket kell figyelembe vennünk. Olyanokat, amelyek akár befolyásolják a bevételszerzés lehetőségét is.  Andrási Zsuzsa lakberendező kolléganőmmel közösen terveztük a gödöllői fodrászüzlet tereit, stílusát és berendezését.

Bár a tulajdonosnak határozott kérései voltak a színekkel, stílussal és a dekorációval kapcsolatban minden más részlet tervezésében határozottan szabad kezet kaptunk. Célunk kettős volt. Olyan munkahelyet teremteni a tulajdonos számára, ahol hatékony munkavégzés lehetséges egy általa is elképzelt térben, illetve a szolgáltatás igénybe vevői számára pedig egy kellemes üzlettér realizálódása történt.

A fodrászüzleten végigvitt egységes nőies, elegáns design és az alkalmazott színek figyelembe vételével kellemes hangulatot biztosítottunk a vendégek számára az ott töltött idő alatt. A fodrászati, funkcionálisan működő bútorok mellé egyedi bútordarabokat is terveztünk, a hely minél hasznosabb kihasználása érdekében.

 

Különleges megoldások

  • Az alaprajzi kialakítás különlegessége volt, hogy figyelembe vette a szolgáltatásmarketing elemeit is. Olyan munkateret hozott létre, amely a vendégek számára is kényelmessé és jól használhatóvá tette a fodrászüzlet helyiségeit. Az egyedi bútorok a munkahelyet egy kellemes, lazítást is lehetővé térré varázsolták, míg a mennyezeti megoldás a világítással való játék mellett dizájnelemként is funkcionál.

 

Share: