Ingatlanvásárlási tanácsadás

Segítség ingatlan vásárlás esetén

 

Ingatlanvásárlás esetén sok kérdés merül fel, amire jó lenne, ha tudna valaki érdemben válaszolni. A legjobb befektetés érdekében érdemes az ingatlanvásárlási tanácsadás lehetőségével élni!

 

Beruházóknak

Akkor nyújt segítséget az ingatlanvásárlási tanácsadás szolgáltatásunk, amikor valaki bizonytalan abban, hogy a kiszemelt ingatlant át lehet-e alakítani piacképessé vagy sem. Lehet, hogy jó helyen van az ingatlan, de belső elrendezése miatt nem piacképes. Hozzáértő szakember olyan lehetőségeket, átalakítási opciókat ajánlhat fel, amely már teljesen más arcát mutatja az ingatlannak. Ezért érdemes készíttetni egy berendezési vagy átalakítási alaprajzot, amelyből már lehet látni, hogy milyen praktikus, az ingatlanpiacon versenyképes ingatlanná lehet átalakítani a megvásárolandó ingatlant.

 

Egyéni vásárlóknak

Akkor nyújt segítséget ez a szolgáltatás, amikor valaki bizonytalan abban, hogy a kiszemelt ingatlan meg fog-e felelni az igényeknek vagy sem. Tetszik az ingatlan helye, fekvése, de belső elrendezésében valami nem az igazi? Ekkor érdemes készíttetni egy berendezési, vagy átalakítási alaprajzot. Ebből már lehet látni, hogy az Ön életvitelének megfelelő-e az ingatlan vagy sem. Ez időt és anyagi ráfordítást kíván Öntől, mert át kell beszélnünk, hogyan él vagy hogyan szeretne élni, valamint a tervezési díj is Önt terheli.

Ilyenkor két lehetőség van. Amennyiben sikerül olyan alaprajzot kialakítanunk, amely megfelel önnek, akkor megveszi az ingatlant és van egy funkcionálisan jól működő lakás alaprajzi terve. Tehát kezdődhetnek az átalakítások. Mivel ez lakberendezési tervezés első fázisa, remélhetőleg folytathatjuk a közös munkát a következő két résszel. Olyan is lehet, hogy nem sikerül a megrendelő igényeinek megfelelő funkcionális tervet készíteni. Ekkor nem veszi meg az ingatlant és nem bánja évekig, hogy miért ment bele ebbe az ingatlanvásárlásba meggondolatlanul.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot! - Ingatlanvásárlási tanácsadás