Home Staging

Segítség ingatlan eladás estén

A Home Staging szolgáltatás igénybevételével felkészíthető az ingatlan az eladásra. Úgy, hogy az ne csak jó befektetés, hanem jó üzlet is legyen mindkét fél számára. Ilyenkor nem csak a tulajdonos, eladó, hanem a vevő számára is értéket teremtünk. Mert az első benyomás döntő fontosságú szerepét fordítjuk az előnyünkre az ingatlanvásárlás folyamata során. Mai felgyorsult életünkben mindenki rohan, így a vevők közül sokan megtehetik, hogy ne a rájuk váró felújítási, átalakítási feladatokat lássák meg egy ingatlanszemle során, hanem egy új, szebb élet lehetőségét. Egy megfelelően kialakított, berendezett, kicsinosított lakás, ház pedig szinte mindenki fantáziáját könnyebben beindítja.

 

Egyéni eladóknak

Home Staging-t az eladás művészetének nevezik Amerikában. Tulajdonképpen nevezhetjük egy speciális lakberendezésnek is, amelyben a lakását egy szakember olyan állapotba hozza, kisebb módosításokkal, trükkökkel,  amely kívánatossá teszi leendő vevője számára. Vegye igénybe szakértő segítségemet és hozza ki anyagilag is a legtöbbet ingatlana eladásából!

 

Beruházóknak

Amennyiben értékesítésre váró ingatlanokkal rendelkezik, amelyet gyorsan el szeretne adni, akkor érdemes ezekről az ingatlanokról berendezett látványtervet készíteni vagy kicsit áttervezni a belső teret, úgy hogy az minél jobb alaprajzi elrendezéssel illetve minél szebb legyen leendő vevői számára.

Együttműködésünk során lehetőség van arra, hogy az ingatlan értékesítésénél segítsünk a leendő vásárlónak abban, hogy hogyan tudja a lehető legoptimálisabban berendezni leendő otthonát. A berendezési lehetőségek felvázolásával gyorsabbá válik az ingatlan értékesítse.

Ha ingatlant vásárolna, akkor is tudunk segíteni.

Home staging esetén is vegye fel velünk a kapcsolatot, keressen minket!