Családi ház Dunakeszi

Étkező üveg tolóajtóval
Nappali terv kandallóval
Nappali terv sarokkanapéval

Családi ház Dunakeszi

Készült:        2015
Helyszín: Dunakeszi
Alapterület: 140 m2
Ügyfél: magánszemély
Kategória: Családi ház

Sokszor dolgozom, dolgozunk együtt más lakberendezőkkel. Minden esetben az ügyfél érdekeit és elvárásait szem előtt tartva veszek részt a munkában, ami így általában érdekes feladat. A diO Kreatív csapat tagjaként, tervezőtársaimmal együtt készítettük el ennek a dunakeszin lévő családi háznak a lakberendezési terveit. Mi is lehetne más a projekt neve, mint családi ház Dunakeszi. A tulajdonos fiatal házaspár házuk építésének vége felé keresett fel minket, hogy segítsünk a családi ház berendezésének megtervezésénél. A tervezés folyamán már voltak bizonyos kötöttségek, mert a tulajdonosok azt kérték, hogy az építési költségeket ne emeljük a bontás költségeivel, de ennek ellenére egy jól funkcionáló, szép, barátságos otthont sikerült tervezni számukra.

Sok fiatal lakástulajdonos szereti a nagyobb nyitott és egybefüggő tereket. Vagy azért, mert kis lakásból érkeznek, vagy azért, mert a mai kor külföldi trendjeinek hatására ezt hozzák magukkal. Ebben az estben a nyitottság a konyha és az étkező laza térelválasztásával, illetve az üveg tolóajtóval valósulhatott meg. Ezzel a kétszintes családi ház Dunakeszi projekt családi házának alsó szinte egy teljesen egybefüggő térré változott, hiszen ezen a szinten került kialakításra a nappali is.

 

Különleges megoldások

  • Egyedi konyhabútor, előszoba bútor és nappali bútor egységessé tették a nagy és egybefüggő teret, melyet  az üveg tolóajtó beépítése koronázott meg.

 

 

Share: