Ügyvédi iroda

Ügyvédi iroda
Ügyvédi iroda munkaterület asztallal
Ügyvédi iroda munkaterület irodai rész tárgyalóval
Ügyvédi iroda munkaterület és irodai rész tárgyalóval
Ügyvédi iroda munkaterület és irodai rész munkaállomással tárgyalóval
Ügyvédi iroda munkaterület és irodai rész munkaállomással
Ügyvédi iroda munkaterület és irodai rész
Ügyvédi iroda munkaterület
Ügyvédi iroda előszoba
Ügyvédi iroda természeti elemekkel és zöld színű fotelekkel
Ügyvédi iroda természeti elemekkel és zöld színnel
Ügyvédi iroda természeti elemekkel
Ügyvédi iroda természeti elemekkel kandallóval

Ügyvédi iroda

Készült: 2012
Helyszín: Budapest IX. kerület
Alapterület: 80 m2
Ügyfél:                  
Kategória: Iroda
Facebook oldal

Az életünk változásával nagyon sokszor változnak azok a régről ránk maradt “szabványok”, amik például az esetek többségében rejtett elvárásokkal határozzák meg a társadalom részéről milyennek kell lennie egy térnek. Az ügyvédi iroda enteriőrjét tekintve is az a sztereotípia, hogy klasszikusan elegáns, kicsit régimódi bútorzat, hatalmas íróasztal és nagy látványos irodai szék. Pedig a mai high-tech kütyük világában, ahol az élet felgyorsultan zajlik nem kell mindennek úgy kinéznie, mint száz évvel ezelőtt. (Félreértés ne essék annak is megvan a maga szépsége!)

Ezért is volt üdítő feladat az a megbízás, amely egy ügyvédi iroda kialakítására szólt egy belvároshoz közeli irodaépületben. A megrendelő külön kérése volt, hogy ne a szokványos klasszikus ügyvédi iroda stílus jelenjen meg, hanem egy sokkal barátságosabb, a mai, modern irodák hangulatát sugárzó hangulatot tükrözzön. Ezzel együtt, természetes elvárást jelentett, hogy az a munkatér, ami kialakul majd sugározza a tulajdonos természetszeretetét is.

Így kapott az elegáns hivatali színek mellett a zöld is komoly szerepet. Főleg azokban a terekben, ahol többen is dolgoznak vagy tárgyalótérként is funkcionál.

A meleg barátságos hangulatot erősítette az egyedi elektromos kandalló is, míg a tér átláthatóságát üvegfalak tették lehetővé.

Különleges megoldások

A természet megjelenítésének különleges formája egy óriási poszterrel valósult meg a falon képkeretbe foglalva, világítással kiemelve.
Egyedi elektromos kandalló.

 

Share: