Bemutatóterem

gardrób

Bemutatóterem

Készült:              2010
Helyszín:             Budapest
Négyzetméter:    80 m2
Ügyfél:               vállalkozás                
Kategória:          Bemutatóterem

Ez a projekt, azaz bemutatóterem tökéletes példája annak, hogy a lakberendezésnek hatalmas szerepe van az üzleti életben és egy jól átgondolt tér, illetve dizájn bevételhez juttathatja az ügyfelet. A fotókon szereplő magas minőségű, főleg külföldre értékesített, tolóajtókat és beltéri ajtókat gyártó és forgalmazó cég kért fel bennünket kolléganőimmel (Ács Erzsébet, Dudás Zsuzsanna és Máray Klára) arra, hogy a külföldre szánt katalógusukhoz a bemutatóteremnek épített díszletet felöltöztessük, stylist-oljuk.

A megrendelő elsődleges szempontja az volt, hogy termékei, használatuk és előnyük jól látható legyen, továbbá bárki el tudja képzelni a fotó alapján, hogy ez a megvalósítás az ő ingatlanában is kivitelezhető lehet. Éppen ezért a legapróbb részletekre is figyeltünk és egy valóban használatban lévő tér látszatát igyekeztünk kelteni, amely számos gardróbelem funkcióját megmutatva helyezte előtérbe a tólóajtót.

Nem véletlenül választott a fehér színeket és a néhány eltérő, a szemet vezető sötétebb elemeket. Ezek segítségével bejárható a tér és megmutatható a tolóajtó egyedi kialakítása is. De nem utolsósorban tisztában voltunk vele, hogy ez egy katalógusfotózás, ahol a termék és funkcionalitása kerül majd előtérbe. De ezzel együtt, akár egy sztori vagy történet is beleképzelhető a mindennapi helyzetbe. Így nem csak egy egyszerű steril termékfotóval kerül szembe a vásárló.

 

 

Share: