Nappali kandallóval

21 nappali kandallóval

Nappali kandallóval

Készült: 2005
Helyszín: Kiállítás – BNV
Alapterület:   300 m2
Ügyfél:          Max City
Kategória: kiállítási stand

A kiállítási terek tervezése általában egyedi lehetőségeket és ötletes megoldások megvalósítását eredményezi. Olyanokét, ahol a lakberendező számára is adódhat alkalom, hogy izgalmas kihívásokat találjon. Természetesen mindemellett figyelemmel kell lennie a kiállítás látogatóira és a megbízó céljainak maradéktalan teljesítésére is. A nappali kandallóval elnevezésű projektünk pontosan ilyen feladat volt 2005-ben.

A Max City csapatával vettem részt a kiállításon, ahol a kapott feladat alapján az üzletház boltjainak termékeiből terveztük meg az enteriőröket. A 21 nappali kandallóval inspirációs lehetőséget teremtett a kiállítás látogatói számára, így olyan ötletekkel gazdagodtak, melyek esetleg meg sem fordultak a fejükben.

Ebben az esetben, ahogy az a referenciaképen is jól látható, a földszínek és a kandalló természetes, fával kapcsolatba hozható életérzése domináltak.

 

Különleges megoldások

Mivel csak a törökbálinti Max City áruház termékei szerepeltek a kiállítási standon ez egyszerre volt korlátozó és lehetőséget adó kihívás olyan terek tervezésére, amelyek nem öncélú lakberendezői szárnyalást biztosítottak. Miért volt fontos a megbízó számára ez a projekt? Mert a MaxCity ebben az évben nyitott meg mint az ország legnagyobb lakberendezési bevásárlóközpontja Törökbálint határában zöldmezős beruházás eredményeként. A termékeket pedig fontos volt bemutatni a vásárlók számára.

 

Share: