Andrássy úti apartman

Andrássy úti apartman

Készült: 2020
Helyszín: Budapest V. kerület
Alapterület: 170 m2
Ügyfél:       vállalkozás
Kategória: Kiadásra szánt apartman

Régi ügyfelem kért meg, működő apartmanjának a ráncfelvarrására, felújítására. Az apartman Budapest Belvárosában, kiemelt helyen helyezkedik el. Eddig is jól üzemelt a hatalmas lakás szobáinak rövidtávú kiadása, ám a tulajdonos színvonalasabb apartmanra vágyott. Költségkímélő, de elegáns apartman tervezése volt a megbízásunk. A tervezésben és a kivitelezés levezetésében két volt lakberendező hallgatómat (Hovodzák Zsuzsannát és Kálmán Gabriellát) hívtam segítségül.

Ez az Andrássy úti apartman az Andrássy út romantikus múlt századi hangulatát akarta modern köntösben megjeleníteni. Az apartmanban a szoros költségvetés miatt, nem történt átépítés. Mindegyik szoba, mindegyik fürdőszoba, folyosó és a konyha is maradt az eredeti helyén. A falak tisztasági festést kaptak, az ajtók és az ablakok újra lettek mázolva és a régi parkettát felújíttattuk.
Az apartmanban következetesen a fekete és a fehér színt, valamint a tölgyfa színét használtunk mindegyik helyiségben. A szobákban ezeken a színeken felül megjelenik a zöld, a kék és az okker.
Az egyedi konyhabútort, a fürdőszobai mosdópultokat és a reggelizőpultot asztalos készítette.
A burkolatoknak a fürdőszobába és a konyhában is ugyanazt a lengyel csempecsaládot választottuk. Pár szoba kapott egyedi gipsz fali díszítést, vagy tapétát.
A bútorok egy része Web áruházakból  lett megrendelve, míg a másik részük és a kiegészítőket nagy árukészlettel rendelkező bútoráruházakból választottuk ki. Nézze meg további projektjeinket is!

 

Különleges megoldások

Ugyanaz a csempecsalád használata a fürdőszobákban és a konyhában is. Más elhelyezés, kicsit már lapok és már a hatást is más.

Share: