Ingatlanvásárlási tanácsadás

  • Home
  • /
  • Ingatlanvásárlási tanácsadás

Segítség ingatlan vásárlás esetén

 

Beruházóknak

Akkor nyújt segítséget ez e szolgáltatás, amikor bizonytalan abban, hogy a kiszemelt ingatlant át lehet-e alakítani piacképessé vagy sem. Lehet, hogy jó helyen van az ingatlan, de belső elrendezése miatt nem piacképes. Hozzáértő szakember olyan lehetőségeket, átalakítási opciókat ajánlhat fel, amely már teljesen más arcát mutatja az ingatlannak. Ezért érdemes készíttetni egy berendezési vagy átalakítási alaprajzot, amelyből már lehet látni, hogy milyen praktikus, az ingatlanpiacon versenyképes ingatlanná lehet átalakítani a megvásárolandó ingatlant.

Egyéni vásárlóknak

Akkor nyújt segítséget ez a szolgáltatás, amikor bizonytalan abban, hogy a kiszemelt ingatlan meg fog-e felelni az Ön igényeinek vagy sem. Tetszik az ingatlan helye, fekvése, de belső elrendezésében valami nem az igazi? Ekkor érdemes készíttetni egy berendezési, vagy átalakítási alaprajzot, amelyből már lehet látni, hogy az Ön életvitelének megfelelő-e az ingatlan vagy sem. Ez időt és anyagi ráfordítást kíván Öntől, mert át kell beszélnünk, hogy ön hogyan él vagy hogyan szeretne élni, valamint a tervezési díj is Önt terheli. Ilyenkor két lehetőség van. Amennyiben sikerül olyan alaprajzot kialakítanunk, amely megfelel önnek, akkor megveszi az ingatlant és van egy funkcionálisan jól működő lakás alaprajzi terve. Tehát kezdődhetnek az átalakítások. Mivel ez lakberendezési tervezés első fázisa, remélhetőleg folytathatjuk a közös munkát a következő két résszel. Olyan is lehet, hogy nem sikerül a megrendelő igényeinek megfelelő funkcionális tervet készíteni. Ekkor nem veszi meg az ingatlant és nem bánja évekig, hogy miért ment bele ebbe az ingatlanvásárlásba meggondolatlanul.

 

Segítség ingatlan eladás estén

Egyéni eladóknak

Home Staging-t az eladás művészetének nevezik Amerikában. Tulajdonképpen nevezhetjük egy speciális lakberendezésnek is, amelyben a lakását egy szakember olyan állapotba hozza, kisebb módosításokkal, trükkökkel,  amely kívánatossá teszi leendő vevője számára.

Beruházóknak

Amennyiben értékesítésre váró ingatlanokkal rendelkezik, amelyet gyorsan el szeretne adni, akkor érdemes ezekről az ingatlanokról berendezett látványtervet készíteni vagy kicsit áttervezni a belső teret, úgy hogy az minél jobb alaprajzi elrendezéssel illetve minél szebb legyen leendő vevői számára.

Együttműködésünk során lehetőség van arra, hogy az ingatlan értékesítésénél segítsünk a leendő vásárlónak abban, hogy hogyan tudja a lehető legoptimálisabban berendezni leendő otthonát. A berendezési lehetőségek felvázolásával gyorsabbá válik az ingatlan értékesítse.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot! - Ingatlanvásárlási tanácsadás