Design stratégiai tervezés

  • Home
  • /
  • Design stratégiai tervezés

A design stratégiai tervezés a megrendelői igényeket egy komplex, sokoldalú kutatási és tervezési folyamat szerint dolgozza fel, tervezi meg. Ez a speciális munka figyelembe veszi, feldolgozza a helyi adottságokat, a természeti környezetet, a kulturális identitást, a helyi tradíciókat és hagyományokat, ezek által feltárulnak a logikai összefüggések a megrendelői igények, az épített környezet, a grafikai megjelenés, a programalkotás és a vendéglátás között.

A design stratégiai dokumentáció egységes tervezési és működési irányt határoz meg a projektben résztvevők számára.

A design orientált stratégiai tervezést felhasználó projektekben a munka minden esetben csapatmunka, melyben több szakma kapcsolódik össze, kölcsönösen egymást segítve egy projektvezető irányításával. A design stratégia használata választ ad sok eldöntendő kérdésre, mely követendő irányt mutat és így gördülékenyebbé teszi a tervezés folyamatát minden szakág részére, ezáltal hatékonyabbá válik a beruházás.

Az egyes tervezési folyamatok egymásba fonódva, kölcsönösen alakítva egymást, egyedi szimbiózist alkotnak. A munka végeredménye egy harmonikus egységet alkotó, egyedi designnal és szolgáltatással rendelkező belsőépítészeti/építészeti egység, mely minden részletében kommunikál környezetével.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot! - Design stratégiai tervezés